Evo gde je dete Ene Čolić sve vreme dok ona divlja po Eliti: Njen ujak rešio da progovori o svemu, pa spomenuo i...
Ena Čolić, Foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

sad je sve jasnije

Evo gde je dete Ene Čolić sve vreme dok ona divlja po Eliti: Njen ujak rešio da progovori o svemu, pa spomenuo i...

Ujak Dejan je na samom početku otkrio kako gleda na odnos Peje i svoje sestričine

Objavljeno:

Aktuelna učesnica "Elite 8", Ena Čolić, postala je jedna od glavnih tema u Beloj kući zbog odnosa sa cimerom Jovanom Pejićem Pejom kao i burnim sukobima sa Aneli Ahmić.

Ovim povodom oglasio i njen ujak kako bi prokomentarisao sestričin boravak na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Ujak Dejan je na samom početku razgovora otkrio kako gleda na odnos Peje i svoje sestričine:

- Ona je zaljubljive prirode, vidi se da se zaljubila, inače je emotivna, pa nije ni čudo što je proradila emocija u tom prostoru. Iskrena je dok sa njegove strane nije tako, dosta je rezervisan, posmatramo ga svi. Kontradiktoran je u svojim izjavama, vidi se da mu se dopada Ena, ali oko sebe pravi harem, a ona neće da bude deo toga. - rekao je Dejan potom čega se dotakao i žučnih rasprva koje ima sa Ahmićevom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/ena.colic

- Činjenica je da je Ena prva prozvala Aneli zbog Mateje, iako je ta priča sa njim odavno gotova. Ahmićeva je bila izazavna tada, nastavila je da je provocira uprkos tome što Ena sada pokušava da se izvuče iz te priče. Nastavlja jer Aneli to potencira - govorio je ujak Čolićeve.

- Ljudi je napadaju jer je za Aneli rekla da je kanta za džoger, i njoj su isto govorili dok se ona zbog toga ne uzrujava. Probala da spusti loptu, ali Ahmićeva ne odustaje - rekao je Dejan pa se osvrnuo na priče o tome gde je i sa kim trenutno Enin sin:

- Njen sin živi sa njenom sestrom koja se preselila u njihovu kuću kod njega, zivimo u zajednici, imamo veliko dvorište i svi smo tu zajedno sa njim - nastavio je pa se osvrnuo i na komentare da Ena često menja momke:

- Njoj momci ne dolaze kući, ona ne želi da upoznaje porodicu sa momcima ako to nije ozbiljno, tako i treba. Ena ima svoj život koji mi poštujemo - nastavio je Dejan.

Bonus video:

04:15

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam

(Espreso/24sedam/TM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.